Nieuwsbericht

Sportpark De Kei onderdeel werkzaamheden NL Doet 2017

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

De onderhoudsploeg van sc Lutten en v.v. EMMS doet ook dit jaar weer mee met genoemde actie. Naast het reguliere (wekelijkse) onderhoud zal men ook een aantal extra klussen uitvoeren. Dit allemaal onder coördinatie van Johnny Arkes. De ‘vaste’ onderhoudsploeg krijgt deze middag hulp van de jeugdige Stijn Bakker, die zich via de website heeft aangemeld voor deze NLdoet dag. “Klasse Stijn, dat je de vereniging komt helpen”.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Als dank voor het geleverde werk zullen de vrijwilligers getrakteerd worden op iets lekkers bij de koffie en een warme snack na afloop. Namens het bestuur van sc Lutten, v.v. EMMS en JCLE willen we bij deze alle vrijwilligers bedanken die aan deze actie meewerken.

Leave a Reply