Nieuwsbericht

Verslag NL Doet

De onderhoudsploeg van sc Lutten en v.v. EMMS heeft ook dit jaar weer meegedaan met de actie NL Doet. Onder leiding van ‘uitvoerder’ Johnny Arkes zijn, naast het reguliere (wekelijkse) onderhoud, nog een aantal extra klussen uitgevoerd, zoals schoonmaken van materiaalruimtes en tribune.

‘Opperbloaser’ Wim Haverkort ontfermde zich weer over het wegblazen en verzamelen van het bladafval. Zo heeft een ieder zijn eigen taak. Harry Jannink mag straks weer aan de bak met ‘zijn’ zitmaaier, als het gras weer begint te groeien.

De ‘vaste’ onderhoudsploeg kreeg deze middag hulp van de jeugdige Stijn Bakker, die zich via de website heeft aangemeld voor deze NL Doet dag. Als beloning kreeg Stijn een t-shirt overhandigd. Stijn is wekelijks supporter van EMMS 4 (waar zijn vader voetbalt) en deze middag werd hij door Gerrit Wigger bijgepraat over sc Lutten (want dat kende Stijn niet). Deze middag kreeg Stijn ook nog ‘sociale controle’ van zijn mentor. Goed dat men de jeugd op deze wijze al kennis laat maken met het vrijwilligerswerk!

Vanwege de NL Doet dag kregen de vrijwilligers, als dank, iets lekkers voor bij de koffie en na afloop een lekkere gehaktbal. De berenburg (cola) en het bier was voor de vaste onderhoudsploeg en de cola voor Stijn.

Namens het bestuur van EMMS, Lutten en JCLE nogmaals dank aan de vrijwilligers voor de deelname/bijdrage aan deze NL Doet-actie.

Leave a Reply