Nieuwsbericht

Nieuwe reclameborden v.v. EMMS

De afgelopen weken heeft de sponsorcommissie ruimte gevonden voor het plaatsen van een aantal nieuwe reclameborden langs het hoofdveld. Het betreft een aantal nieuwe sponsoren, hierbij een introductie.

Het Boerdereitje
Het Boerdereitje is opgericht in 2014 door Henry Sieljes en werkt nauw samen met Marco en Yvonne Zuidema. Op hun bedrijf in Schuinesloot worden bruine scharreleieren geraapt en hier bevindt zich het pakstation. Vanuit hier worden de eieren verpakt en wekelijks vers uitgeleverd. Het bedrijf verzorgde de levering van kerstpakketten voor de EMMS clubsponsoren in 2023.

Installatiebedrijf Groen
Een betrokken medewerker en tevens enthousiast v.v. EMMS lid heeft er voor gezorgd dat het Ommense Installatiebedrijf Groen langs de lijn in Slagharen is te vinden! Het bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de aanleg van sanitair, verwarming, airconditioning, dakbedekking en het elektra- en loodgieterwerk wat daarbij komt kijken.

TOSCANA Kunststof Kozijnen
De twee borden van TOSCANA uit Hardenberg hebben verband met de levering van het kunststof kozijn voor het koffieloket in de EMMS kantine. Zie hiervoor het afzonderlijke nieuwsbericht.

Wij heten alle nieuwe sponsoren van harte welkom en bedanken ze alvast voor de steun aan de vereniging!

Bestuur v.v. EMMS