Nieuwsbericht

Verlenging Ben Kleinheerenbrink

Het contract met echte EMMS-man Ben Kleinheerenbrink is met één seizoen verlengd, de zeer fanatieke Ben is dus ook in het seizoen 2024-2025 de trainer van v.v. EMMS zaterdag 2. Een goed verlopen eerste seizoenshelft, een tevreden selectie, technische commissie (TC), bestuur en een tevreden trainer maakten het voor alle partijen een gemakkelijke keuze om ook in het volgend seizoen de samenwerking voort te zetten.

De prestaties van Zaterdag 2 vielen vorig jaar al op, ondanks dat het destijds in de 5e klasse startte met het prestatieteam. Nu spelend in de 3e klasse staat het op een verdienstelijke 3e positie. De prestaties zijn niet alleen goed, ook de goede ontwikkeling van enkele talentvolle spelers lijkt als vanzelf te gaan. De samenwerking met Roland Schuiten en de staf van de 1e en 3e selecties verlopen naar volle tevredenheid. Verder is Ben medeverantwoordelijk voor Jong EMMS en ondersteunt hij Erik Hein af en toe bij de 1e selectie.

We hebben er als technische commissie dan ook alle vertrouwen in dat met de verlenging van het contract de resultaten en de prima sfeer een goed vervolg zullen krijgen. Deze avond werd de verlenging met Erik Hein ook officieel bevestigd.