Nieuwsbericht

UPDATE: Geef je op voor de Autospeurtocht op zondag 22 januari 2023

Update 12-1-2023: I.v.m. te weinig animo gaat de Autospeurtocht helaas niet door!

Na de geslaagde editie van vorig jaar, ondanks het magere aantal deelnemers, willen we op zondag 22 januari opnieuw een autospeurtocht organiseren bij voldoende animo. 

De route is uitdagend en start vanaf Haverkort Eten & Drinken.  Bij de start ontvang je een startpakket en verdere uitleg. De kosten van dit startpakket worden later bekend gemaakt. 

Wie mogen er meedoen?
In principe mag iedereen met een auto meedoen, waarbij het hebben van een rijbewijs ook aan te raden is… Je kunt kiezen of je alleen of met meerdere personen in een auto meedoet. Overigens is het advies om niet alleen mee te doen, het is een beetje lastig en niet veilig om al die antwoorden te noteren tijdens het rijden.

Kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis meerijden. In dat geval dien je wel zelf voor een hapje en drankje te zorgen voor deze kinderen, zeker als je de achterbank een beetje rustig wil houden.

Opgeven voor 8 januari 2023
Wil je meedoen (en waarom ook eigenlijk niet?), geef je dan voor 8 januari as. op via fjadeweerd@gmail.com. Geef hierbij jullie groepsnaam en de namen van de leden (mensen die in de betreffende auto zitten) door.

Op basis van het aantal opgaven, zullen we op 9 januari besluiten of de autospeurtocht doorgaat. 

Namens de activiteitencommissie,

Henry Bosman
Floris de Weerd