Nieuwsbericht

Geslaagde “Cafetaria Lunchroom Emmy” snertloop

Zondag 8 januari was het weer zover en kon na enkele coronajaren eindelijk het jaar weer sportief en gezamenlijk ingeluid worden. Traditiegetrouw wordt dit bij v.v. EMMS gedaan door het organiseren van de ‘Cafetaria Lunchroom Emmy’ snertloop.

De bekende route van ruim 7 kilometer is inmiddels bij de meeste voetballers en wandelaars bekend en er werd zoals elk jaar door een groot aantal deelnemers weer flink tegenop gezien. Toch werden de schoenen weer aangetrokken en is de route weer door een ieder op zijn eigen tempo afgelegd. Na de eerste kilometer vormde zich een kopgroep met de selectie van EMMS 1, enkele A-junioren en, zeker het vermelden waard, Marcel Maas en Henry Bosman.

In de laatste kilometer werd de strijd beslist en kroonde Sebastiaan Kleinheerenbrink zich als winnaar, daarachter eindigde Maurice Kosse als 2e en Julian van der Most als 3e.

Achter deze groep eindigden een aantal kleinere groepen met spelers van EMMS 2 en EMMS 3, zichtbaar vermoeid en na het uiten van enkele krachttermen hebben zij ook de eindstreep gehaald. Ook enkele oudere spelers van onder andere EMMS 3 hebben de eindstreep binnen zeer verdienstelijke tijden gehaald.

Na het voltooien van de snertloop kon iedereen weer genieten van een heerlijke kom snert!

Het bestuur wil Floris de Weerd en Henry Bosman bedanken voor de organisatie van deze geslaagde snertloop!

Top 10

  1. Sebastiaan Kleinheerenbrink
  2. Maurice Kosse
  3. Julian van der Most
  4. Jordi van der Heyden
  5. Emiel Kleinheerenbrink
  6. Twan Kosse
  7. Stijn Kosse
  8. Henry Bosman
  9. Marcel Maas
  10. Wessel Kriens