Nieuwsbericht

Verslag Hollandscheveld 4 – EMMS 2 za

De vedettes van EMMS namen het afgelopen zaterdag op tegen Hollandscheveld op een geruisloos sportpark. De opdracht luidde weer zoals elke week: 3 puntjes binnen hengelen. Nu u onze tactiek weet kan ik verder met de wedstrijd zelf.

De wedstrijd kwam moeilijk op gang. Het spel verliep niet heel snel en er werd niks gecreëerd. Misschien toch de impact van het gebrek aan supporters.. we missen jullie ;( Toen kwam daar toch de 0-1 van de slof van Jeffrey! Een doorbraak zou u dan denken. Ja die kwam even later van ‘T hoekie en het stond ineens 1-1. Gelukkig werd er vlak voor de thee nog eentje het net ingelegd door Michel waardoor de rust stand op 1-2 kwam te staan.

De tweede helft brak aan en de resterende wissels werden ingebracht nadat onze doelman al gewisseld was in het eerste bedrijf na een botsing. Samir Hutten haalde zijn handschoenen van de wilgen en mocht tussen de palen staan. Een andere wissel was Kevin M. Na 2 minuten wist hij zijn waarde al te bewijzen met de 1-3! Een begin van wat een bijzondere 2e helft zou worden. Als eerst begin ik met iets wat inmiddels een gewoonte begint te lijken. Pieter Jan (PJ) gebruikte dat gouden linkerbeentje weer dat inmiddels een standbeeld verdient en schoot de 1-4 raak. Prima goal, niks mis mee. Maar alles wat u zojuist heeft gelezen wordt overschaduwd door het volgende..

Sven Hagemeijer kwam na de 1-4 het veld weer in. Een goedlopende aanval met veel opties voor Siem. Hij besloot hem te geven aan de scherpschutter. Met het visier op doel nam Sven de bal al aan. Een vlug schot zorgde ervoor dat iedereen op het verkeerde been stond. De bal had veel vaart en belandde zowaar in het doel en hiermee zorgde Sven voor de 1-5 en een flink gejuich van de hele EMMS selectie. Een moment dat de boeken in kan. Helaas waren er geen supporters die dit kunnen vertellen aan hun kinderen maar laat ze dan dit account lezen oftewel; de voetbalbijbel.

Een 1-5 overwinning en een goede voorbereiding op de absolute kraker van aankomende zaterdag tegen MSC 3.