Nieuwsbericht

Ook oudere jeugd start met trainingen

Afgelopen week zijn de trainingen hervat van de jongste jeugd van JCLE. Een compliment aan alle betrokkenen (leiders, spelers en ouders). Het protocol is keurig opgevolgd!!!

Komende week, vanaf 11 mei, starten ook de oudere JCLE 11-tallen hun trainingen. Hierbij gelden de regels t.a.v. 1,5 meter afstand en natuurlijk de RIVM regels (ook van KNVB en NOC/NSF). De betreffende leiders worden dit weekend geïnformeerd en is te lezen op de website van JCLE.

Vanaf 18 mei kunnen ook de senioren (heren en dames) van SC Lutten en v.v. EMMS weer beginnen met trainen op ons sportpark. Ook hier geldt de 1,5 meter afstand en natuurlijk het volledige corona protocol (zie websites).

Deze week willen we dit organisatorisch op de rit zetten en verwachten hierbij nog informatie vanuit de KNVB/NOC/NSF en/of de gemeente. Zodra dit binnen is zullen wij het verder communiceren richting betrokkenen en/of websites.

Omdat er momenteel maar 1 veld beschikbaar is (kunstgrasveld) dient er geschoven te worden met de trainingstijden. Zie hiervoor de mail van Erwin van der Most (wordt zondag verzonden). De overige velden zijn in onderhoud en mogen tot augustus niet gebruikt worden.

Een vriendelijk en dringend verzoek om het protocol strikt te volgen; er worden immers controles uitgevoerd op handhaving door de club en door de gemeente. Overtredingen van deze regels  en de hieraan gekoppelde boetes zijn voor eigen risico!!!

Hierbij willen we nogmaals melden dat het voetbalveld overdag verboden terrein is en dat de kleedkamers en kantines gesloten blijven. Na de training dient men het sportpark direct te verlaten. (Geen groepsvorming na afloop)

Met vriendelijke groet

Bestuur JCLE, SC Lutten en v.v. EMMS