Nieuwsbericht

Diverse v.v. EMMS sponsoren verlengen sponsorcontract

De afgelopen weken heeft de sponsorcommissie van v.v. EMMS niet stil gezeten. Er werden nieuwe sponsorcontracten overeengekomen met maar liefst vier sponsoren! Het bestuur van v.v. EMMS is zeer tevreden met de voortzetting van de samenwerking met de betreffende bedrijven!

Van Staalduinen Montage
Ook de komende vijf voetbalseizoenen zal Van Staalduinen Montage uit De Krim als clubsponsor aan v.v. EMMS verbonden zijn. Eind december werd met Arjan en Marloes van Staalduinen een nieuwe sponsorovereenkomst getekend. Van Staalduinen Montage is gevestigd aan de Coevorderweg te De Krim. Het bedrijf levert en monteert dak- en wandbeplating. Tevens is Van Staalduinen gespecialiseerd is het monteren van ventilatienokken en lichtstraten in gebouwen.

Het sponsorpakket werd uitgebreid met sponsoruitingen van het bedrijf SeGeKo, tevens eigendom van Arjan en Marloes. SeGeKo is gespecialiseerd als ‘totaalbouwer’ in serres, veranda’s, carports, aluminium kozijnen en gevelbouw. De sterkste kant van SeGeKo is dat alles in eigen fabriek wordt geproduceerd. De producten worden door eigen personeel op vakkundige wijze gemonteerd.

Arkes Glas en Schilderwerken
Met Freddy Arkes van Arkes Glas en Schilderwerken werd een overeenkomst getekend voor één seizoen. Het Slagharense bedrijf is één van de contractsponsoren die als langst bij de club is betrokken. Freddy gaf aan dat dit het laatste jaar van sponsoring zal zijn, met het oog op zijn welverdiende pensioen in juli 2020!

Autoservice Van Dijk
Een dag voor de kerstdagen heeft Bernard van Dijk zijn sponsorcontract met v.v. EMMS voor maar liefst 5 jaren verlengd. Vanaf het seizoen 2012/2013 is Autoservice Van Dijk al verbonden aan vereniging v.v. EMMS, een prachtige langdurige samenwerking die voorlopig wordt voortgezet!

Stukadoorsbedrijf Mulder
Met Stukadoorsbedrijf Mulder uit Dedemsvaart werd het sponsorcontract met een jaar verlengd. Stukadoorsbedrijf Mulder is ook al jaren aan v.v. EMMS verbonden. Het bedrijf is na het pensioen van naamgever Roelof Mulder overgenomen door John Geertman en John van Gijssel uit Dedemsvaart. Ook zij blijven graag aan v.v. EMMS verbonden als sponsor!