Nieuwsbericht

Seizoen 2019-2020 start ook voor de Club van 100

Het nieuwe seizoen is net weer begonnen. Het bestuur, de spelers en supporters hebben er allemaal weer zin in en de start is veelbelovend.

Voor de leden van de Club van 100 betekent dit ook dat er weer nagedacht kan en mag worden over leuke initiatieven die wij namens de Club van 100 kunnen steunen. Heb je nu al een goed idee? Mail dit naar clubvan100@vvemms.nl.

Het afgelopen jaar hebben wij als Club van 100 een mooie bijdrage kunnen doen om de zonnepanelen op het dak van de kantine mogelijk te maken. Een goede investering die de vereniging de komende jaar een financieel voordeel geeft.

Wat is de Club van 100 ook alweer?
De Club van 100 is een groep mensen/bedrijven die door een jaarlijkse bijdrage mooie investeringen in onze vereniging mogelijk maakt. Jaarlijks worden ideeën ingebracht en volgt er daarna onder de leden een stemming. Lid worden? Dat kan. Stuur een e-mail naar clubvan100@vvemms.nl of vul het formulier in de kantine in. Kosten zijn € 25,00 per jaar en hiervoor ontvang je per email jaarlijks een factuur.

Wie zijn de Club van 100?
Kijk op het bord in de kantine om te zien wie deze mooie investeringen mogelijk hebben gemaakt. Op dit bord staan namelijk alle namen van de leden van de Club van 100. Hier wilt u toch ook tussen staan!