Nieuwsbericht

Prins Sport ook de komende jaren sponsor van v.v. EMMS en JCLE

Prins Sport blijft de komende jaren als contractsponsor verbonden aan v.v. EMMS. Ook jeugdafdeling JCLE blijft verbonden aan het Hardenbergse bedrijf in sportkleding. Onlangs werd een verlenging van het sponsorcontract met v.v. EMMS voor vier seizoenen overeengekomen. Met JCLE werd zelfs een contract voor vijf seizoenen getekend.

Prins Sport is sinds 2004 gevestigd aan de Admiraal Helfrichstraat in Hardenberg. Voetbal is één van de specialiteiten van de zaak. Inmiddels beschikt Prins Sport ook over vestigingen in Dedemsvaart en Ommen. Er lopen diverse regionale sportverenigingen in kleding die is geleverd door Prins Sport. Voor v.v. EMMS is dat het geval vanaf 2012, dit naar alle tevredenheid!

Met het nieuwe sponsorcontract blijft Prins Sport de exclusieve kleding- en materiaalleverancier van v.v. EMMS en JCLE. Voor beide verenigingen staan hier aantrekkelijke voorwaarden tegenover. Zo zal er gedurende de sponsortermijn weer een EMMS elftal door Prins Sport in het nieuw worden gestoken. Binnen JCLE wordt een actie opgezet, waardoor trainers en leiders een trainingstenue kunnen aanschaffen voor een geringe eigen bijdrage.