Nieuwsbericht

Denk mee met de Supportersvereniging!

Al meer dan 40 jaar ondersteunt de Supportersvereniging onze voetbalvereniging EMMS op vele gebieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld nieuw interieur voor de kantine, ondersteuning van onze jeugd bij JCLE, nieuwe geluidsinstallaties, busvervoer van EMMS 1, beamer en Eredivisie voetbal in de kantine en vele andere zaken. Allemaal doelen waar zowel de leden als supporters profijt bij hebben!

Zo zijn er nog veel meer zaken te bedenken waarmee wij als Supportersvereniging kunnen helpen aan het verder verbeteren van onze vereniging. Maar eigenlijk zijn we ook wel benieuwd naar de ideeën van onze eigen leden. Ben jij lid van de Supportersvereniging en heb je een supergoed idee? Laat het ons dan weten, want wij stellen €500,- ter beschikking voor het uitvoeren van dit doel!

Stuur je idee voor vrijdag 10 november naar website@vvemms.nl en het bestuur zal uit de inzendingen het beste idee kiezen. Uiteraard gelet op haalbaarheid en mogelijkheden binnen de vereniging.

Na afloop van de thuiswedstrijd EMMS 1 – HODO 1 op zaterdagavond 25 november zullen we het winnende idee bekend maken!

Nog geen lid?
Heb je een goed idee maar ben je nog geen lid van de Supportersvereniging? Meld je dan snel aan via website@vvemms.nl of benader een bestuurslid, een lidmaatschap kost maar €10,- per jaar.

We zien alle ideeën graag verschijnen!

Bestuur Supportersvereniging v.v. EMMS

Rieks Kosse
Rob Nijkamp
Floris de Weerd
Erwin Arends
Damon Katerbarg