Nieuwsbericht

Een mooie investering door de Club van 100!

In februari hebben jullie op deze website kunnen lezen dat de leden van de Club van 100 hebben gekozen om het ontvangen geld te besteden aan een TARQA ballenpomp. Deze pomp is in mei ontvangen en geplaatst in het ballenhok van v.v. EMMS. Door perfecte ballenspanning zal de kwaliteit van trainen omhoog knallen en de prestaties omhoog gaan! Wie weet levert dit wederom enkele kampioenschappen op!

Tevens is er geopperd om een mooi speeltoestel te plaatsen naast de kantine. Onderzoek naar de haalbaarheid hiervan i.v.m. veiligheid en kosten zijn in gang gezet.

Namens de vereniging iedereen bedankt voor jullie bijdrage.

Wat is de club van 100 ook alweer?
De Club van 100 is een groep mensen/bedrijven die door een jaarlijkse bijdrage mooie investeringen in onze vereniging mogelijk maakt. Jaarlijks worden ideeën ingebracht en volgt er daarna onder de leden een stemming. Lid worden? Dat kan. Stuur een e-mail naar clubvan100@vvemms.nl of vul het formulier in de kantine in. Kosten zijn € 25,- per jaar en hiervoor ontvang je per e-mail jaarlijks een factuur.

Wie zijn de Club van 100?
Kijk op het bord in de kantine om te zien wie deze mooie investeringen mogelijk hebben gemaakt. Op dit bord staan namelijk alle namen van de leden van de Club van 100. Hier wilt u toch ook tussen staan!