Nieuwsbericht

Bloedeloos duel tussen EMMS en Sweel

De laatste competitiewedstijd zonder belangen, alleen de sportieve plicht. EMMS kon de honderd doelpunten nog halen, had er tegen Sweel ook de kansen voor maar het lukte niet. Met een smalle selectie reisde men af richting Zweeloo.

EMMS was in balbezit duidelijk beter dan de thuisploeg, Sweel hield de linies klein en speelde bij vlagen hard zodat EMMS niet in haar spel kwam. Uit een stilstaande situatie kwam EMMS via Erik Kosse toch op voorsprong, maar de grensrechter hielp een handje en vlagde op schandalige wijze af en de leidsman nam het over. De echte scherpte ontbrak in de voorste linie en de uitstekende doelman van Sweel hield de ploeg in de been.

Na rust drong EMMS meer en meer aan, maar moest het wel oppassen in de counter. De opgekomen verdedigende middenvelder knalde hard richting het doel en EMMS had geluk dat de bal tegen de paal kwam. In het vervolg had EMMS nog mogelijkheden op de honderdste treffer, maar enkele keren werd het aluminium geraakt.

De beste kans in de tweede helft was voor de thuisclub, de aanvaller ging richting het doel maar met een schitterende redding wist keeper Bastin Kleinheerenbrink redding te brengen.

Einde van een prachtig seizoen, 59 punten, 99(!) doelpunten voor en 16 tegen. Nu een welverdiende rustperiode en dan op naar de 3e klasse!