Nieuwsbericht

Selectie Regioteam Hardenberg bekend

De coaches van het Regioteam hebben de selectie bekend gemaakt. Het Regioteam Gemeente Hardenberg speelt dinsdagavond 30 mei aanstaande op “De Boekweit” in Dedemsvaart tegen Ajax Cape Town. Het duel begint om 19.30 uur en staat onder leiding van de heer Zander Pouls uit Dedemsvaart.

Van elke gemeentelijke vereniging is een speler geselecteerd. Ook hebben de coaches een aantal gastspelers uitgenodigd. Gastspelers zijn spelers die in de gemeente Hardenberg woonachtig zijn (geweest) en nu actief zijn bij een betaald voetbalorganisatie of op topamateurniveau. Meerdere gemeentelijke clubs hebben zich voor de nacompetitie geplaatst. Het is dan ook niet uitgesloten dat er nog een aantal wijzigingen worden doorgevoerd

Selectie
Geselecteerd zijn de gastspelers: Jorn-Jan van de Beld (HHC Hardenberg), Erwin Breukelman (HZVV), Dirk Muis (SC Genemuiden), Dérian Reinders (FC Emmen) & Jorn Kremer (HHC Hardenberg).
Van de gemeentelijke teams zijn geselecteerd: Kevin Bolks (Mariënberg), Jord Anbergen (EMMS), Rob Wevers (Bergentheim), Mark Boshove (Kloosterhaar), Rob van der Leij (HHC Hardenberg), Peter Gerholt (Hardenberg ’85), Erik Groen (DKB), Glenn Marsman (Balkbrug), Glenn Kuipers (Lutten), Glenn Stubbe (SVV ’56), Nick Ros (Bruchterveld), Nick Buiter (Avereest), Marc van der Graaf (SCD ’83), Jelmer Koes (SCD ’83), Reamon Knol (Dedemsvaart) en Roy Seinen (Gramsbergen).

Presentatie
Op de avond van de wedstrijd vindt tijdens een buffet in het clubhuis van SCD ’83 een korte presentatie van het Regioteam plaats. Naar verwachting zal een vertegenwoordiger van Ajax CT – waarschijnlijk hoofd jeugdopleiding Hans Vonk – een korte presentatie houden over deze club en de samenwerking met Ajax Amsterdam. Het is ook de bedoeling dat die avond de topscorerbokaal wordt uitgereikt.