Nieuwsbericht

UPDATE: Aanvullende info over busrit naar Zwartemeer

Hieronder volgt de aanvullende informatie t.a.v. de busrit naar Zwartemeer.

Zoals aangegeven vertrekt de bus om uiterlijk 12.15 uur vanaf (bus)sponsor Ome Dries. De kosten bedragen € 5,- per persoon.
Na overleg tussen bestuur van EMMS en de supportersvereniging vragen we aandacht voor het volgende.

Wij verzoeken een ieder, die met de bus mee wil naar de kampioenswedstrijd, zich vooraf op te geven bij:
Rieks Kosse, tel. 06-11055414 of per mail riekskosse@hotmail.comI.v.m. de organisatie de aanmelding graag z.s.m. doorgeven.

Afhankelijk van het aantal opgaves proberen we een grotere bus of extra bus te regelen.

Originele bericht:

A.s. zondag 30 april speelt EMMS 1 weer een uitwedstrijd in deze competitie en wel tegen Zwartemeerse Boys. Deze middag kan de strijd om het kampioenschap in de 4e klasse D beslist worden. Bij winst of gelijkspel is het kampioenschap voor EMMS. Alle support is daarom van harte welkom.

Het bestuur heeft via GEBO Tours Nieuwleusen weer een bus geregeld. Wil je zondag a.s. als supporter mee, dan kan dat. Om de kosten hoef je het niet te laten; deze bedragen slechts € 5,-.

De bus vertrekt uiterlijk om 12.15 uur vanaf (bus)sponsor Ome Dries. De wedstrijd op het sportpark De Koel (De Plaatsen 17, Zwartemeer) begint om 14.00 uur. Vol=vol!

Het bestuur van EMMS is nog in gesprek met GEBO om een grotere bus te regelen, zodat zoveel mogelijk supporters met de bus mee kunnen. Kijk deze week op de website van EMMS voor eventueel aanvullend nieuws over de busrit en/of over het draaiboek bij een eventueel kampioenschap.

Het bestuur wenst EMMS 1 natuurlijk weer heel veel succes!!

Leave a Reply