Nieuwsbericht

Verslag 18-3: EMMS/Lutten VR1 – SVV

Aangezien onze trainer vandaag jarig is mochten wij zijn feestje niet bederven door te verliezen op sportpark De Kei. Tevens moesten we onszelf even ‘vermannen’ omdat we vorige week slordig en onnodig hebben verloren van JVC Dedemsvaart VR1.

Om 11 uur klonk er op het kunstgrasveld een fluitsignaal en trapten de dames van SVV (Sibculo/Kloosterhaar) af. Ons spel verliep soepel en we hadden in de eerste helft dan ook de bal het vaakst.

De eerste kansen kwamen al snel aanwaaien alleen werden deze niet benut. In de 19e minuut scoorde Ellis van een mooie afstand! Eindelijk de welverdiende goal. Na 10 minuten gaf Stephanie een geweldige pass aan Ellis waardoor Ellis een niet te missen kans kreeg en deze benutte. Een hattrick voor Ellis want na weer 10 minuten speelde ze de achterhoede voorbij alsof ze er niet stonden.

In de rust werden er drie dames gewisseld. Daimy kwam erin voor Maaike, Anouk voor Nadine en Ilse L voor Ilse K. Het begin van de tweede helft had Sibculo de overhand. Al snel werd hier gebruik van gemaakt en werd er gescoord. Geschokt door dit voorval kon de tegenstander na ruim een kwartier hun score verdubbelen. Maar nog geen minuut later werd het harde werken van Stephanie beloond. Hoe ze het voor elkaar krijgt om bij elke wedstrijd de tegenstander zo ver te krijgen dat ze liever op haar enkels trappen dan op de bal is voor haar en voor ons nog een groot raadsel. Ondanks dat, scoorde ze met een gevoelige trap in de verre hoek.

De rust was voor ons even teruggekeerd en we herpakten ons. Het balbezit was vanaf nu aardig verdeeld over de beide teams. Ook bij Stephanie werd er ‘hattrick’ achter haar naam gezet. Het leek wel alsof er even terug werd gespoeld want Stephanie scoorde twee keer met rechts op precies dezelfde wijze. Nog een aantal minuten te spelen was de winst al voor ons binnen alleen werd de score door SVV toch nog even veranderd. Uit een corner werd de bal netjes binnen gekopt. Na de aftrap werd er direct afgefloten door Bernhard.

De drie punten zijn vandaag thuis gebleven en volgende werk wacht ons een mooie pot voetbal bij de dames van Den Ham.

Leave a Reply