Verslag 25-3: Den Ham VR1 – EMMS/Lutten VR1

Keeper: Noël
Achter: Ruth-Lilian-Aris-Maaike
Midden: Nadine-Sanne-Vivian
Voor: Stephanie-Anouk-Daimy

Gezamelijk met 3 meiden van B’s, genaamd Laura Hamhuis, Iris Mulder en Noël Ekkel, beginnen we aan onze toeristische route naar Den Ham. Om 12:00 gaat het fluitsignaal en trapt Den Ham Vr2 af op het sportpark de Rohorst.
In de eerste minuten voetballen we veel aan de kant van de tegenstander. In de tweede minuut krijgt Aris de bal voor het goal, jammer genoeg mocht deze er niet in gaan. In de vierde minuut krijgt stephanie een goede pas aangespeeld door Vivian. Stephanie staat voor de keeper, maar dit schrikt haar niet af, ze schiet hem er mooi in in het midden en het is 0-1. In het eerste kwartier lukt het den ham niet om langs onze verdediging te komen. In de 20ste minuut komt stephanie naar voren met de bal en legt hem voor voor Anouk. Echter ging deze langs Anouk. Gelukkig wist Daimy hem binnen te houden en gaf ze vervolgens een assist op Stephanie wie hem erin tikte alsof het niks was. Het is nu 0-2.

In de tweede helft wordt vivian gewisseld voor Laura en Iris vervangt de plek van Anouk. In de tweede helft komt er iets meer dreiging vanuit Den Ham. In de 71ste minuut waagt Stephanie een schot op goal, en ondanks dat we aan de kant dachten dat hij naast was, kon de keeper de bal niet uit het goal halen. Het is 0-3. Nog geen twee minuten voert Stephanie het tempo op richting het goal. Ze legt de bal voor het goal, zodat Iris het af kan maken, en dat doet Iris. Het is 0-4. In de 76ste minuut komt de tegenpartij op en scoort van afstand, het is 1-4. Dankzij een mooie assist van Laura, lukt het Stephanie om haar derde doelpunt te maken (80ste minuut). Het is nu 1-5. In de laatste minuut pakt Stephanie de bal af van de laatste van en sprint door naar het tegengoal. Na het uitspelen van de keeper tikt ze de bal voor de vijfde keer vandaag in het goal.

Daarna fluit de scheidsrechter de wedstrijd af en winnen we met een 1-6 overwinning. We nemen de drie punten nemen we mee naar De Kei.