Nieuwsbericht

Teamindelingen seizoen 2023-2024 v.v. EMMS Slagharen

Na het verstrijken van de uiterlijke overschrijvingstermijn (15-6-2023) van de KNVB heeft de Technische Commissie (TC) de definitieve teamindelingen voor het seizoen 2023-2024 afgerond.

We gaan het nieuwe seizoen wederom starten met 5 mannenteams bij de senioren, 2 op zaterdag en 3 teams op de zondag. Met name de recreatieve teams op zondag zitten ruim in de spelers, wij als TC hebben er in overleg met de leiders voor gekozen om geen derde team op te richten omdat hiervoor net te weinig spelers zijn.

Waar we afgelopen seizoen 2 dames elftallen hadden lukt dat dit jaar helaas net niet, in overleg met de begeleiding van de dames is er daarom voor gekozen om met 1 elftal te starten en daarnaast een 7*7 18+ team. Om alle dames toch zoveel als mogelijk te kunnen laten voetballen. Het dames 25+ team gaat ook volgend seizoen weer door, ook hier is de selectie behoorlijk uitgebreid met een aantal nieuwe speelsters.

Terug van weggeweest is het nieuwe zaal team. Een aantal jongens van de zaterdag hebben de spreekwoordelijke koppen bij elkaar gestoken en besloten om ook in de zaal te gaan voetballen op de woensdagavond.

Bekijk HIER (PDF) de indelingen voor het nieuwe seizoen.

Het is al vaker benoemd, maar het heeft nog niet tot het gewenste resultaat geleid! We zoeken nog voor enkele teams mensen in de begeleiding. Mocht je hier interesse voor hebben dan horen we het graag!!

Wij hebben bij de indelingen ons uiterste best gedaan iedereen op de goede plek in te delen, mocht je het toch niet eens zijn met je indeling of mocht je naam nog ontbreken in de lijsten, neem dan contact op met de TC via tc@vvemms.nl of benader een van ons persoonlijk.

Technische Commissie vv EMMS

Rob Vermeltfoort 06 45294873
Wessel Kriens
Maurice Kosse