Nieuwsbericht

Slecht weer, maar succesvolle middag tijdens NLDoet 2023

Op 10 maart was het zover, NLDoet 2023! Tijdens de voorbereidingen waren de te verrichten werkzaamheden zorgvuldig in kaart gebracht en was er een mooie planning. Helaas gooide het slechte weer roet in het eten.

De schoonmaakploeg onder leiding van Bennie Eggen en Koos de Vent had voor deze gelegenheid de werkzaamheden naar de vrijdagmiddag verplaatst en zoals gebruikelijk waren er ook weer vrijwilligers van SC Lutten en EMMS aanwezig om diverse onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Ter gelegenheid van NLDoet waren er ook een vijftal medewerkers van Gemeente Hardenberg aanwezig om wat extra werkzaamheden te kunnen doen.

Om half 2 werd er eerst gestart met een kop koffie en namens het bestuur kwam Bas de Vent langs met enkele heerlijke koeken. Hierna werd de aangepaste planning besproken en werden er ondanks het slechte weer nog genoeg taken gevonden die wel uitgevoerd konden worden. Zo werd het kassahokje eens goed van binnen en buiten schoongemaakt en werden de ramen van de kleedkamers aan de binnenkant gelapt. De onderhoudsploeg ging ondanks het slechte weer ook weer “gewoon” aan de slag en de schoonmaakploeg had wat extra handen beschikbaar om de vloer extra goed onder handen te nemen.

Rond 4 uur was het mooi geweest en werden alle vrijwililgers getrakteerd op een lekker warme bal gehakt en bijbehorende drankjes. Al met al was het een mooie samenwerking tussen SC Lutten, gemeente Hardenberg en v.v. EMMS. Er is veel gelachen, bijgekletst en nuttig werk verricht. Heel erg bedankt allemaal!

Lijkt je het ook leuk om eens een keer te helpen op vrijdagmiddag? Je bent van harte welkom. Kom gerust langs om 13.30 uur op sportpark De Kei. Twijfel je? Bel of spreek eens iemand van de huidige groep aan.