Nieuwsbericht

Erik Hein ook volgend seizoen hoofdtrainer v.v. EMMS!

Ook in het seizoen 2023-2024 staat Erik Hein aan het roer van de eerste selectie van v.v. EMMS. Een goed verlopen eerste seizoenshelft, een tevreden selectie, technische commissie (TC), bestuur en een tevreden hoofdtrainer maakten het voor alle partijen een gemakkelijke keuze om ook in het volgend seizoen de samenwerking voort te zetten. Vandaar dat op 6 januari jl. bij onze hoofdsponsor Cafetaria Lunchroom Emmy in Slagharen het contract van Erik Hein is verlengd!

Waar de eerste selectie van v.v. EMMS onder leiding van Erik Hein en zijn technische staf op een haar na het winterkampioenschap mis liep in de 2e klasse J, kan er verder worden terug gekeken op een goede eerste seizoenshelft. De prestaties zijn niet alleen goed, ook de goede ontwikkeling en het inpassen van enkele talentvolle spelers lijkt als vanzelf te gaan. De samenwerking met de staf en spelers van de 2e en 3e selecties verloopt naar volle tevredenheid. Verder is binnen de vereniging Jong EMMS ontstaan, dit uit initiatief van Erik. Dit team willen we in het huidige seizoen in 2023-2024 en de verdere toekomst verder vormgeven. Om alle jonge spelers verder proberen te ontwikkelen tot waardige 1e elftal spelers.

We hebben er als technische commissie dan ook alle vertrouwen in dat met de verlenging van het contract de resultaten van ons vlaggenschip en de overige seniorenteams een goed vervolg zullen krijgen.

Technische Commissie v.v. EMMS

Foto v.l.n.r.: Rob Vermeltfoort (TC), Herman Spijker (voorzitter) en Erik Hein (hoofdtrainer)