Nieuwsbericht

Herhaalde oproep: GEZOCHT: vrijwilligers voor kantine

U heeft het al vaker voorbij zien komen… Vrijwilligers gezocht…

Wij hopen aan de start van het nieuwe seizoen de kantine weer te kunnen openen (met in achtneming van de dan geldende RIVM regels). Maar…… wij zijn uw hulp daarbij dan dringend nodig!!

Het is nu ernst….. als zich op zeer korte termijn geen nieuwe vrijwilligers aanmelden is de kans aanwezig dat de kantine gesloten blijft of dat bijv. de keuken een zaterdag en/of zondag gesloten blijft.

Omdat een aantal trouwe vrijwilligers besloten hebben te stoppen (waarvoor wij begrip hebben) zijn we dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de kantine.

Wat hebben we nodig:

  • Vrijwilligers voor de zaterdagmorgen als de kantine van EMMS open is. Dit betreft de ‘oneven weken’. Van circa 8.00 tot 12.30 uur. Volgens schema ben je 1 keer in de maand aan de beurt. We hebben hiervoor minimaal 2 personen nodig. Het zou mooi zijn als bijv. 2 JCLE ouders dit op zich willen nemen. Meerdere personen mag natuurlijk ook; dan kunnen we rouleren.
  • Barvrijwilligers voor de dinsdagavond, vanaf circa 19.30 tot 21.00 uur.
  • Bar/keukenvrijwilligers voor de zondag (bij uitwedstrijden EMMS 1)

Het inwerken zal plaatsvinden door bestaande vrijwilligers. Heb je interesse en wil je EMMS/JCLE uit de brand helpen, meld je dan aan via de contactsite van EMMS.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking.

Bestuur EMMS