Nieuwsbericht

‘Cafetaria Lunchroom Emmy’ Snertloop & Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 5 januari wil v.v. EMMS samen met jullie het jaar 2020 sportief en gezamenlijk inluiden. Traditiegetrouw wordt dit gedaan door het organiseren van de ‘Cafetaria Lunchroom Emmy’ snertloop en de nieuwjaarsreceptie.

De activiteitencommissie is reeds bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Nieuwjaarsevenement. De organisatie hoopt ook dit jaar op een groot aantal deelnemers! Natuurlijk zijn ook de leden van JCLE uitgenodigd. Kinderen onder de 12 dienen door een ouder begeleid te worden.

Bij terugkomst op sportpark ‘De Kei’ staat er voor iedereen een lekker bakkie snert klaar.

Als iedereen het sportpark weer terug heeft gevonden en de snert goed is gegeten, is het aan onze voorzitter om het nieuwe jaar officieel in te luiden. Natuurlijk wordt hier stil gestaan bij de hoogte- en dieptepunten in 2019, maar wordt er ook zeker vooruit gekeken naar de mogelijkheden in het nieuwe jaar!

Onder het genot van een hapje en drankje kan vervolgens nog gezellig nagezeten worden.

Even alles op een rij:

Zondag 5 januari 2020

Snertloop: 12.00 uur vertrek vanaf sportpark ‘De Kei’
Nieuwjaarsreceptie: 14.00 uur in de kantine van EMMS (eindtijd 18.00 uur)

Alvast prettige feestdagen gewenst en graag tot zondag 5 januari 2020!

PS 1: de route van de snertloop voor 2020 is gelijk aan die van 2019. Ook dit jaar is er onderweg geen drinkpauze. Het formulier met de route zal vooraf in de kantine worden overhandigd.

PS 2: In het kader van de nieuwe wetgeving (AGV) delen wij je vooraf mee dat er een mogelijkheid bestaat dat er foto’s worden gemaakt tijdens de snertloop en nieuwjaarsreceptie. Deze foto’s zullen mogelijk terecht komen op de sociale media. Als u deelneemt aan de snertloop of een bezoek brengt aan de nieuwjaarsreceptie gaat u akkoord met eventuele publicatie op de sociale media (website en/of Facebook)