Nieuwsbericht

EMMS op Kerstmarkt Slagharen

Op vrijdag 13 december jl. was er weer de jaarlijkse kerstmarkt in Slagharen. Natuurlijk mocht een stand van de plaatselijke voetbalvereniging niet ontbreken.

De stand lag vol met diverse merchandising van EMMS. Helaas ontbraken de beloofde nieuwe EMMS sjaals. De leverancier heeft zijn belofte van tijdige levering niet waar kunnen maken.

Maar goed nieuws: de nieuwe sjaals zijn binnen en worden binnenkort te koop aangeboden. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Op de kerstmarkt was er een prijsvraag: Hoeveel ballen zaten er in het grote voetbalnet? 68 personen hebben een gokje gewaagd. Echter niemand had het aantal exact geraden. Er zaten 46 voetballen in het net.

Er waren drie personen die 45 en 47 hadden geraden. Het bestuur heeft daarom besloten om de prijs (waardebon Emmy van € 25,- en een nieuwe sjaal) te verloten. In de vergadering van 16 december jl. zijn de drie winnaars in de ‘koker’ gedaan. Als winnaar uit de bus kwam Robert Spijker. De prijs zal binnenkort aan hem worden overhandigd.