Nieuwsbericht

Gezellige vrijwilligersavond v.v. EMMS

Hoeveel personen staan er op de ‘Aardappeleters’ van Van Gogh? Welke kleur hebben viagrapillen? Ken je vijf landen met vier letters welke eindigen op een klinker? Dit waren enkele vragen uit de Pubquiz tijdens de avond, welke speciaal voor de vrijwilligers werd georganiseerd in de kantine op vrijdag 23 maart.

De avond begon met een woordje van de voorzitter. Hij benadrukte nog eens het belang van de vrijwilligers binnen de vereniging. Zonder de vrijwilligers kan de vereniging niet draaien! Bovendien gaf hij aan dat vrijwilligers een voorbeeldfunctie hebben naar de rest van de vereniging.

Na het serieuze gedeelte kon de quiz beginnen. De circa 55 aanwezigen, welke waren verdeeld in acht teams, beten zich vast in uiteenlopende vragen: Wat had Dikkertje Dap gekregen tegen de regen? Door welk dier kwam Steve Irwin om het leven?

Na ongeveer twee uur fanatiek gespeeld te hebben, kwamen de ‘Wizzkids’ als beste uit de bus. Zij mogen zich dit jaar de slimste binnen de vereniging noemen. Het team ‘Gerristeas’ werd tweede, met een minimaal verschil met de winnaars.

Na de quiz werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. Het bier (lees: schuim) werd daarbij getapt door de spelers van het eerste.
Al met al een gezellige avond en voor volgend jaar weer voor herhaling vatbaar!