Nieuwsbericht

Foto’s uploaden wedstrijdapp

Met de prachtig nieuwe ‘Wedstrijdzaken’ App van de KNVB en Sportlink Services gaan we vanaf dit seizoen de wedstrijdformulieren via telefoon verwerken. Nog mooier is de directe verbinding tussen deze App en de voetbal.nl App. Helaas is het eerste nadeel ook geconstateerd, want een aantal leden heeft een foto geüpload welke niet voldoet aan de eisen. Dit ondanks de melding dat de foto t.b.v. de spelerspas is.

De foto op de App is namelijk voor de spelerspas en moet een portretfoto zijn. Dit houdt in dat het gehele hoofd duidelijk zichtbaar moet zijn zodat speler of speelster door alle aanwezigen herkend kan worden. De eisen zijn hetzelfde als een pasfoto. Beide oren zichtbaar, kijkend naar voren. Geen zonnebril en zo min mogelijk lichaam.

De mooiste vakantiefoto’s komen op dit moment voor in de ledendatabase van zowel EMMS als KNVB. Wij als vereniging krijgen hier problemen mee. Grootste probleem is echter voor jezelf, want zonder geldige foto mag je niet meer deelnemen aan wedstrijden georganiseerd door de KNVB.

Heb jij een foto geüpload van bijvoorbeeld je vriendengroep in Camp Nou of een prachtige uitzichtfoto waarop je wegkijkt naar de zonsondergang? Misschien een actie foto van tijdens een wedstrijd of sterker nog een foto van je huisdier? Pas het dan z.s.m. aan naar een geldige portretfoto. Heb je dit niet gedaan, dan mag je niet spelen (alleen met een geldige ID-kaart)!

Aanpassen kan via de voetbal.nl App (menu – instellingen – mijn persoonsgegevens). Functionarissen kunnen dit ook via de Wedstrijdzaken App. Mailen naar de ledenadministratie heeft geen zin!

NB: Leiders en trainers zijn geregistreerd als teammanager en kunnen zodoende alle foto’s van hun team inzien. Staat er een foto tussen welke niet voldoet? Pas deze dan op tijd aan!

Voor de (jeugd)leden van EMMS die nog geen mailadres hebben doorgegeven t.a.v. de ledenadministratie:
Graag het mailadres zsm doorgeven aan anton.devent@planet.nl zodat je de app tijdig kunt installeren.

Met vriendelijke groet,
Bestuur EMMS