Nieuwsbericht

Keicup/Mixtoernooi

Om het afgelopen Corona voetbalseizoen toch mooi af te kunnen sluiten was het 4 juli tijd voor de Keicup/mixtoernooi. Ruim 40 spelers en speelsters van de verschillende EMMS elftallen waren aanwezig.

Na een loting waarin de teamindeling bekend werd gemaakt konden de 7 tegen 7 wedstrijden beginnen. Vijf teams gingen op een half kunstgrasveld de strijd met elkaar aan in een halve competitie onder vrij warme/benauwde omstandigheden.

Na de poule wedstrijden streden Paris Saint Germain en Barcelona om de derde plaats. Deze werd na een 1-1 gelijkspel uiteindelijk door strafschoppen beslist in het voordeel van PSG. De wedstrijd om de eerste en tweede plaats ging tussen Manchester City en Bayern München. Bayern München was hierin echter duidelijk de betere van de twee en won redelijk overtuigend met 3-0. Juventus moest helaas op doelsaldo (in de poulefase) genoegen nemen met de 5e plaats. Hoewel dit vanwege de warme omstandigheden niet echt vervelend werd gevonden.

De volledige uitslagen en eindstand vind je hier (Excel-bestand).

Gezien de positieve reacties gaan we kijken of dit volgend jaar -met hopelijk nog meer deelnemers- kunnen herhalen. Alle spelers bedankt voor jullie deelname! Tot slot nog een groot compliment voor alle kantinevrijwilligers! 

Vriendelijke groet,

Richard Sieljes

Wedstrijdsecretaris v.v. EMMS