Nieuwsbericht

Ingebruikname velden na de sluitingsperiode

Update: Nadere berichtgeving gemeente: Het advies op dit moment is om nog niet op de trainingsvelden en grasvelden te gaan i.v.m. de extreme droogte en kwetsbaarheid van deze velden. Zo veel mogelijk de kunstgrasvelden gebruiken. Het is een advies en niet een gebod. Komende week wordt er ook niet gemaaid om stress van het gras zo veel mogelijk tegen te gaan. Beregenen gaat natuurlijk door! Maandag komt er een schrijven naar de clubs.

De consuls van beide verenigingen volgen het advies van de gemeente en ons advies (gebod) is dan ook het trainingsveld en de wedstrijdvelden tot nader bericht niet te gebruiken!!

Bestuur v.v. EMMS, sc Lutten en JCLE

Bericht van de gemeente: Na het onderhoud van de sportvelden is een herstelperiode noodzakelijk van 8 weken. Zoals het nu lijkt kunnen de trainingsvelden weer worden gebruikt vanaf 6 augustus 2018 en de wedstrijdvelden vanaf 20 augustus 2018.

Dit bericht is echter ‘onder voorbehoud’. We dienen nl. nog vooraf contact op te nemen met de gemeente voor goedkeuring. Zover wij kunnen beoordelen ligt het trainingsveld er perfect bij. Dit weekend of maandagmorgen zullen we contact opnemen met de gemeente t.a.v. gebruik trainingsveld. Mocht het niet speelklaar zijn, dan worden de contactpersonen via de consul en/of bestuur geïnformeerd.

Voor de wedstrijdvelden is de situatie nog niet optimaal; de gemeente en onze vrijwilligers doen er alles aan om met name het hoofdveld vanaf 20 augustus weer speelklaar te krijgen. Hopelijk werken de weergoden de komende periode mee!

Bij deze willen wij alle vrijwilligers bedanken die hebben geholpen met het (bijna) dagelijks sproeien van de velden en de onderhoudsploeg voor het afplakken van de reclameborden.

Voor alle duidelijkheid: de komende periode (tot 20 augustus 2018) mag er dus géén gebruik worden gemaakt van de wedstrijdvelden, wel van het kunstgrasveld.

Met sportieve groet,

Bestuur v.v. EMMS, sc Lutten en JCLE