Nieuwsbericht

Herman Spijker 65 jaar!

Herman Spijker is op zondag 14 januari 2018 65 jaar jong geworden.

Zoals velen van jullie wel weten is Herman al jaren actief binnen de vereniging. Hij is meer dan 50 jaar lid en bij de nieuwjaarsreceptie in 2017 is hij gehuldigd als ‘ere-lid’ van EMMS. Herman is nog steeds actief als bestuurslid.

Wat velen niet weten is dat Herman nog actief is op het trainingsveld met het wekelijks partijtje met de veteranen op de zondagmorgen. Na jaren als bestuurslid aan de zijlijn te hebben gestaan besloot Herman in 2010 het weer eens te proberen bij de veteranen. Gelukkig werkt zijn lichaam nog mee en voetbalt hij nu nog steeds met veel plezier (en indien nodig SPIJKERhard) bij de veteranen. Hij is dan wel niet de grootste van het stel, maar wint nog menig duel vanwege zijn techniek en inzicht.

Herman is wel een eenling wat betreft de 3e helft; hij is volgens mij de enige ‘veteraan’ die geen bier drinkt. De andere spelers hebben daar minder moeite mee… J.

Een afvaardiging van de veteranen heeft hem zaterdag alvast gefeliciteerd met deze fraai (gelijkende) pop.

Herman, ook namens het bestuur, van harte gefeliciteerd met je 65e verjaardag en nog vele gezonde jaren toegewenst met Dineke, je kinderen en kleinkinderen en hopelijk nog vele jaren speelplezier bij de veteranen.