Nieuwsbericht

Word trainer/leider bij JCLE!

Elk jaar zijn wij bij JCLE op zoek naar jeugdtrainers. Ook dit jaar is het weer een moeilijke taak voor de Technische Commissie van JCLE om voor alle jeugdteams trainers en leiders te krijgen. Daarom vragen wij nu jouw hulp!

Want zonder jouw hulp is het misschien niet mogelijk om alle jeugdteams te laten voetballen. Het is voor iedereen belangrijk dat onze jeugd blijft voetballen. Voor de gezondheid, plezier en doorstroming naar senioren elftallen. Zodat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van ons vlaggenschip of de heerlijke kunsten die elke zaterdag en zondag de overige elftallen op de mat leggen met vele successen.

Meld je dan gewoon nu aan als trainer of leider. Of je nou als jonge voetballer het leuk lijkt om een elftal onder je hoede te hebben of meer de ervaren voetballer die alle ins en outs al kent door zijn jarenlange ervaring of gewoon omdat je het beter weet 😉

Help ons! En mocht jij je willen ontwikkelen als trainer dan helpen wij jou met advies of een passende cursus/workshop. Ook voor de bestaande trainers is er de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en hierover willen we graag met jou in gesprek.

Meld je nu via een appje of belletje bij Robert Belt: 06-10954563.

Bestuur v.v. EMMS