Nieuwsbericht

Bedankt allemaal voor een mooi voetbalseizoen!

Afgelopen zondag, 9 juni, degradeerde vv.EMMS helaas uit de 2e klasse zondag. Een goede 2e helft met veel werklust en inzet was helaas niet voldoende om door te gaan in de nacompetitie. S.V. Olyphia uit Noordwolde was met 1-2 te sterk. Na 5 seizoenen in de 2e klasse doet ons 1e elftal een stapje terug en zal het volgend jaar uitkomen in de 3e klasse. Voor ons dorp natuurlijk nog steeds een prima niveau, maar wij houden de ambitie om snel weer hogerop te komen.

Supporters
Dat voetbal leeft in Slagharen en omstreken en dat onze supporter lekker fanatiek zijn is dit seizoen ook weer gebleken. Zelfs nog meer dan andere jaren. Met grote getalen waren supporters bij de wedstrijden aanwezig en ook in de kantine was het voor, tijdens en na de wedstrijden erg gezellig. Als bestuur van vv.EMMS willen wij jullie dan ook allemaal bedanken voor de gezelligheid, de sfeer en het gedrag tijdens de wedstrijden. Bedankt dat jullie ook afgelopen zondag rekening met onze buren, de paardrijvereniging, hebben gehouden tijdens de laatste wedstrijd.

Spelers, trainers en technische staf
Tussen de spelers, trainers en technische staf was dit jaar wederom een goede wisselwerking. Hoofdtrainer Erik Hein heeft veel jeugdspelers in moeten passen en zo nu en dan op wat oud gedienden terug moeten vallen. Ons inziens heeft hij dat, ondanks de degradatie, met een 10e plaats prima gedaan. Volgend seizoen pakken wij de draad gewoon weer op.

Vrijwilligers
Het bestuur van vv.EMMS wil bij deze ook alle vrijwilligers bedanken die het seizoen 2023-2024 wederom klaar hebben gestaan. Er zijn heel veel vrijwilligers nodig om de kantine open te houden, maar ook om deze na het feestgedruis weer schoon te maken. Ook het sportpark lag er het hele jaar weer super strak bij. Dat gaat niet vanzelf, dat realiseren wij ons ook! Ook trainers, leiders, grensrechters en iedereen die een steentje heeft bijgedragen; Bedankt! Wij hopen dat wij ook volgend seizoen weer een beroep op jullie mogen doen.

Bedankt!
Namens het bestuur willen we iedereen een fijne zomerstop wensen. Drink veel bier, loop veel hard, geniet van de vrije dagen. Dan zien we jullie volgend seizoen graag weer topfit op ons gezellige en mooie sportpark.

Bedankt allemaal!!

Oja, ken je nog nieuwe vrijwilligers of voetballers die graag bij EMMS willen komen. Laat ze zich gerust melden bij één van de bestuursleden of de technische commissie.