Nieuwsbericht

“Cafetaria Lunchroom Emmy” Snertloop en Nieuwjaarsreceptie!

Op zondag 7 januari wil v.v. EMMS samen met jullie het jaar 2024 sportief en gezamenlijk inluiden. Traditiegetrouw wordt dit gedaan door het organiseren van de snertloop en de nieuwjaarsreceptie.

De activiteitencommissie is reeds bezig met de voorbereidingen voor het jaarlijkse evenement. De organisatie hoopt dit jaar op een groot aantal deelnemers! Wij hopen dat de leiders van de mannen- én vrouwenteams de spelers en speelsters motiveren om het rondje gezamenlijk te lopen en daarna er een gezellige middag van te maken. Natuurlijk zijn ook de leden van JCLE uitgenodigd. Jullie kunnen nog even trainen voordat het zover is.

Bij terugkomst op sportpark ‘De Kei’ staat er voor iedereen een lekker bakkie snert klaar.

Als iedereen het sportpark weer terug heeft gevonden en de snert goed is gegeten, is het aan het bestuur stil te staan bij de hoogte- en dieptepunten van 2023 en zal er vooral vooruit worden gekeken naar de (sportieve) mogelijkheden in het nieuwe jaar.

Na het sportieve en officiële deel slingeren wij de muziek aan en kan er onder het genot van een hapje en drankje vervolgens gezellig doorgekletst en nagezeten worden. Laten we er met z’n allen weer een mooie middag van maken!

Even alles op een rij:

Zondag 7 januari 2024
Snertloop: 12.00 uur vertrek vanaf sportpark ‘De Kei’
Nieuwjaarsreceptie: 14.00 uur in de kantine van EMMS

Alvast prettige feestdagen gewenst en graag tot zondag 7 januari 2024!