Nieuwsbericht

Onderhoudsploeg EMMS/Lutten doet weer mee met landelijke actie NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2023, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

De vrijwilligersploeg van v.v. EMMS en sc Lutten (die al iedere vrijdagmiddag actief bezig zijn op het sportpark) zal op vrijdagmiddag 10 maart diverse extra werkzaamheden verrichten op en rond ons sportpark De Kei. Net als voorgaande jaren zullen we de vrijwilligers ‘belonen’ met een hapje en drankje.
Voor dit jaar staan diverse extra schoonmaak en onderhoudswerkzaamheden op het programma. Ook wil de onderhoudsploeg op deze dag verder met de diverse snoeiwerkzaamheden.

Wil je je als nieuwe vrijwilliger aanmelden voor deze onderhoudsploeg dan ben je elke vrijdagmiddag vanaf ca. 13.30 uur van harte welkom op Sportpark De Kei.

Langs deze weg willen we natuurlijk alle vrijwilligers bedanken die, op welke manier dan ook, hun steentje bijdragen aan de diverse werkzaamheden voor EMMS, Lutten en JCLE.