Slechte eerste helft tegen Dalen nekt EMMS

Sinds lange tijd weer een nagenoeg fitte selectie bij EMMS, Erik Kosse zat weer bij de selectie, Jord Anbergen startte ook vanaf de bank na een week van ziekte.

EMMS kreeg de eerste mogelijkheid maar wist niet te scoren, Dalen daarentegen was deze middag zoals wel vaker vlijmscherp. Een verre ingooi werd verlengd en van dichtbij binnengewerkt.

EMMS had moeite met de twee fysieke voorwaartsen, na tien minuten was het ook al 0-2. EMMS werd verrast door een snel genomen vrije bal en de aanvaller legde de bal goed neer voor de opkomende middenvelder.

EMMS was aan de bal niet minder en met name Jorunn Kleinheerenbrink was gevaarlijk, maar in de laatste fase ontbrak het EMMS aan scherpte en het overzicht. Dit resulteerde dan ook in de geflatteerde 0-3 en vlak voor rust werd het nog erger middels een kopbal van de aanvallende middenvelder.

Johan Oldekamp greep in de rust in en bracht Erik Kosse, Emil Kleinheerenbrink en Jord Anbergen. Het was de insteek voor een snelle aansluitingstreffer en tevens het leed niet erger te laten worden.

Ondanks dat EMMS een paar uitstekende mogelijkheden kreeg wist het maar niet te scoren deze middag, in de tweede helft vond Dalen het wel welletjes en dat kon ook met deze ruime voorsprong.

Een ruime nederlaag voor EMMS, de komende weken speelt EMMS tegen directe concurrenten. Speelt het zoals de eerste helft dan wordt het nog een lastig slot van het seizoen.