Nieuwsbericht

Verslag EMMS 2 za – MSC 3

Ik herinner me het nog als de dag van gisteren. De lampen van veld 3 stonden aan en de gefocuste gezichten van alle spelers waren hierdoor scherp te zien. Toeschouwers die vanuit de kantine de nodige support brachten en een zelfverzekerd MSC. Waar u verwacht dat elke speler optijd is voor een wedstrijd als deze, was het toch de testosteronbom Tom Snippe die te laat kwam met de kledingtas. Een slecht begin..

De spelers moesten zich snel omkleden voor een korte maar fanatieke warming-up. Nog 1x de kleedkamer in en toen begon het… de wedstrijd waar al weken naar uitgekeken werd.

De eerste helft was een schaakspel. Er waren niet heel veel kansen aan beide kanten maar het spel was goed. Iedereen was fit en dit was gauw te merken. Toen kwam rond minuut 30 de hoekschop van Kevin. De reuzen van dien stonden weer voor het doel en degene met het grootste hoofd wist de bal te raken. Sam Hutten knikte snoeihard de 1-0 binnen en de grondvesten van de kantine begonnen te trillen. Niet veel later vergiste een speler van MSC zich met de sport handbal en kreeg hier een gele kaart voor. Verder verliep de eerste helft soepel en ging EMMS met een 1-0 stand de rust in.

De tweede helft moest beginnen en de scherpte was er alles behalve af. Het spel zat wel goed en nu was het de taak om dit door te zetten. Dit lukte ook in de tweede helft toen van rechts de bal op Kevin werd gegeven die de bal op de één of andere manier binnen schoof en het werd 2-0.

Toen kwam er een momentje van onoplettendheid van Slagharense kant uit een corner van de Meppelaren. De bal stuiterde door en Tom H. kreeg de bal op zijn arm. Hoewel hij wel zegt dat het niet zo was en dit zoals altijd eigenwijs volhoudt, was het wel hands en kreeg MSC een penal. Deze werd goed raakgeschoten en het stond 2-1. Rond minuut 70 kwam de bal in de voeten van Siem na een flipperkast in de 16. Hij bleef koel en tikte bal zijwaarts richting Michel die de wedstrijd op slot gooide met de 3-1. Deze overwinning zorgt ervoor dat EMMS aan kop komt! Helaas kon niet iedereen er bij zijn maar we willen wel de supporters bedanken die vanuit de kantine het spel toe konden juichen! Aankomende zaterdag spelen we tegen de nummer 3 HZVV!