Nieuwsbericht

Verslag EMMS 2 za – VVAK

Afgelopen dinsdag werd de inhaalwedstrijd tegen VVAK gespeeld. De mannen uit Kerkenveld/Alteveer konden deze keer wel 11 man uit de 2 dorpen optrommelen om het op te nemen tegen de nog altijd foutloos presterende 11 van EMMS. De wedstrijd werd om 20:00 uur gespeeld en dus waren de sterren alweer te zien. Op veld 3 om precies te zijn!

Na een schamele vertoning tegen Elim had EMMS iets goed te maken tegenover de toen nog legaal aanwezige supporters. De eerste helft verliep dan ook prima. Met de 1-0 van Ian kon het publiek juichen. Echter werd er bij de 2-0 een geluidsniveau van 210 decibel gemeten! Dit alles vanwege de fantastische goal van Pieter Jan, beter bekend als PJ! Een werkelijk waar fantastisch schot met de gouden linker klomp van 20 meter was onhoudbaar voor de keeper en dus werd het 2-0.

De 2-1 volgde helaas wel al gauw in de tweede helft maar dit maakte een paar slapende honden wakker. In het tweede bedrijf kwam een gastspeler ons vergezellen genaamd Bryan. De sprinter kwam op de rechter buitenkant te staan, en hoewel hij zelf aangaf geen diepe ballen te willen ontvangen, dacht onze keeper Boy daar anders over. Een prachtige trap over de verdediging zette Bryan in scoringspositie en de bal werd subtiel over de keeper heen getikt waardoor de score op 3-1 kwam te staan.

Tot slot moet er nog even worden stilgestaan bij het volgende moment. Pieter Jan AKA PJ kreeg weer een bevlieging van magie. De bal kwam diep en met grote passen werd het duel met de verdediger van VVAK gewonnen door PJ. Een bewuste kapbeweging zorgde ervoor dat de bal weer panklaar laag voor het inmiddels onsterfelijke linker been. Alsof we een déjà vu beleefden schoot PJ de bal op identieke manier binnen. Met deze goal werd de eindstand gebracht op 4-1! Een goede score voor de dinsdagavond.