Verslag Elim 3 – EMMS 2 za

Afgelopen zaterdag nam EMMS het op tegen de plaveiers uit Elim. Met een bij voorbaat al te luchtige houding kwam EMMS het sportpark oplopen “om wel even met 0-13 te winnen.” Een instelling die ik elk team kan afraden.

In de eerste helft was het Sam die met een afstandsschot de 0-1 binnenwerkte. Dit was goed voor de statistieken want nu zat tenminste 1 van de 348 afstandschoten die EMMS poogde in het net. Niet veel later was het Mike die een strafschop wist te benutten (zie laatste slide). Nog vlak voor het rust signaal reageerde Ian attent op de rebound en nam de 0-3 voor zijn rekening. Geen vuiltje aan de lucht zal u denken. Nog minder vuil aan de lucht toen Michel de 0-4 wist te maken vlak na rust. Helaas ontstond hier een keerpunt in de wedstrijd.

Elim besloot namelijk een keer de bal af te spelen in plaats van te trappen op spelers en dit resulteerde in de 1-4. De plaveiers raakten gemotiveerd en veel scheenbenen. Hoewel Sam de eerste gele kaart kreeg in de wedstrijd voor een corrigerende tik na een aanslag op zijn enkels, was het Elim dat de rode kaarten verdiende. Ware het niet dat de scheidsrechter een ex-UFC arbiter is en dus mochten de enkeltjes en scheenbenen gewoon de lucht in.  Tussen alle frustratie door maakte Elim nog de 2-4 door een pingel en laat in de wedstrijd zelfs de 3-4. Het was nog even billenknijpen maar er werd wel gewonnen door EMMS.

Hoewel het zeer moeizaam ging werden er toch 3 punten bijgeschreven. Het moet beter en dat gaan de spelers vanavond om 20:00 laten zien tegen VVAK. Wees welkom!

Locatie: sportpark ‘De Kei’
Tijd: 20:00
Paklijst: trommels, spandoeken en vuurwerk