Nieuwsbericht

Verslag EMMS 2 za – MSC 4

Afgelopen zaterdag stond EMMS tegenover MSC 4 uit Meppel. Beide partijen met een perfecte score wat dus een mooie wedstrijd moest beloven. Dit werd het ook voor 1 team, dat werd al gauw bekend.

Door een fraai schot van 18 meter van Tom Sniper kwam EMMS al op 1-0. Niet lang daarna werd ook de 2-0 gemaakt ditmaal door Misha. Hier kwam ook wat emotie bij los want dit was de eerste van zijn seizoen. Het ijs is gebroken. Voor de rust werd ook nog de 3-0, 4-0 en 5-0 gemaakt door Kevin, Sam en Michel. Laatstgenoemde zullen we nog een keer horen vandaag.

De tweede helft begon heel stroef. Door een grote wisselronde zat EMMS niet meer goed in het spel. MSC zei zelfs een paar keer hardop: “We hebben ze in de tang!” Dit was nogal overdreven want ze stonden nog wel gras te plukken met een 5-0 achterstand. Maar ere wie ere toekomt; MSC maakte er nog 5-2 van. Chapeau! Op dit moment werd het beest genaamd EMMS weer wakker en kwam Jeffrey weer het veld in wat zorgde voor een goede impact. Gauw werden de 6-2 en 7-2 gemaakt door Michel en u raadt het al: Jeffrey. Prachtige assist van Lars moet ook benoemd worden!

In de slotfase kreeg EMMS nog een penal na een afschuwelijke overtreding, als we de val moeten geloven, op Kevin. Stay strong! Deze mocht genomen worden door Tom Hudepohl als beloning voor een klasse pot. Hij besloot echter de bal op het houtwerk te schieten maar zelf is hij overtuigd dat de bal achter de lijn kwam. We zullen hem maar lekker in z’n utopie laten. Nadat de bal uiteenspatte op de lat kreeg Michel een dot van eens kans vanaf 3 cm van het doel. Toch wist de beste meneer de bal miraculeus naast het doel te mikken waarna er flinke verbazing en gelach op het veld ontstond. Daar gaat je hattrick! Verder een goede pot.

De teller bleef staan op 7-2 voor EMMS wat betekent dat we voorlopig het klassement aanvoeren! Om dit vol te houden zijn we uw support elke week nodig. Aankomende zaterdag staat de kraker tegen Tiendeveen 2 in Tiendeveen op het programma om 14:00 uur. We zien jullie dan!