Nieuwsbericht

Grote werkzaamheden aan het hoofdveld

De laatste weken waren het de senioren die op het hoofdveld konden trainen om zo gedurende de avondklok eerder te kunnen trainen. Helaas is dit binnenkort niet meer mogelijk omdat het hoofdveld toe is aan groot onderhoud.

Het hoofdveld wordt voorzien van een drainage systeem. Zodra dit systeem gelegd is zullen wij met onze vrijwilligers en ondersteuning van de gemeente en Wildkamp een automatisch beregeningsysteem aanleggen zodat wij straks geheel op afstand het hoofdveld kunnen besproeien. Een grote verlichting voor onze mensen die de velden in de zomer besproeien en daarnaast vooral een verbetering voor de veldomheining en de reclameborden. Want het roestige grondwater zorgt voor een lelijke bruine aanslag. Maar wie goed opgelet heeft, heeft ook kunnen zien dat de vrijdagmiddagploeg deze bruine aanslag van de borden heeft kunnen verwijderen waardoor de reclame borden er weer als nieuw uit zien. Een groot compliment!

Het aanleggen van het drainage systeem en de beregeningsinstallatie kan op elk moment van start gaan. Voordat het nieuwe gras goed geworteld en de mat mooi groen is, zijn we ongeveer 3 maanden verder. Wij hopen daarom dat als het nieuwe seizoen van start gaat het hoofdveld direct bespeelbaar is.