Nieuwsbericht

Jeugd voetbalkamp 2021

Het Jeugd-voetbalkamp was in 2020, ondanks de corona-maatregelen, wederom een succes. Hierdoor is als vanzelfsprekend ervoor gekozen om in 2021 wederom een editie te houden. Dit is namelijk het 15e jaar van het Jeugd-voetbalkamp. Mede door de steun van sponsoren en de gemeente heeft de organisatie er alle vertrouwen in dat deze jubileum editie weer vol met enthousiaste deelnemers gehouden kan worden.

Het kamp staat van dinsdag 12 t/m vrijdag 16 juli gepland en zal zoals voorgaande jaren plaatsvinden op De Boshoek in Hardenberg. Een week waarin jongens en meiden samen met gemotiveerde trainers een feestelijke en sportieve week tegemoet gaan. Hierbij zullen natuurlijk de daarbij geldende corona-maatregelen in acht worden genomen.

De inschrijving voor het Jeugd-Voetbalkamp 2021 start op woensdag 17 maart (08.00 uur) en aanmelden kan tot zaterdag 20 maart (20.00 uur). Daarna volgt een definitieve bevestiging of de inschrijving al dan niet is gehonoreerd.

Inschrijven eerder dan genoemd tijdstip is niet mogelijk, omdat het inschrijfformulier pas op 17 maart op de website verschijnt. Voor meer informatie kunt u tot die tijd terecht op de website van het Jeugd-Voetbalkamp, www.jeugd-voetbalkamp.nl, of op onze Facebookpagina.

Met vriendelijke groeten,
Organisatie jeugd voetbalkamp Hardenberg