Nieuwsbericht

Foto’s gezocht voor fotowand kantine

Zoals jullie in dit bericht hebben kunnen lezen wordt de inrichting van de kantine vernieuwd. Een onderdeel van deze vernieuwingen is het maken van een fotowand met historisch materiaal. En daar hebben we de hulp van onze leden en supporters bij nodig!

Beschik jij over fotomateriaal die gelinkt zijn aan v.v. EMMS (bijv. teamfoto’s, actiefoto’s, kampioenschapsfoto’s), dan willen we die graag een plekje geven op de fotowand. Uiteraard mag dit van alle tijden zijn, als we maar een mooi beeld van de bijna 90-jarige historie van onze voetbalvereniging weer kunnen geven.

Aanleveren kan op twee manieren, zowel digitaal als origineel op papier. De voorkeur gaat uit naar digitaal, echter moeten ze dan wel van hoge kwaliteit zijn. Foto’s kunnen gemaild worden naar website@vvemms.nl of stuur ze via Wetransfer om meerdere foto’s (tot 2 GB) ineens te sturen.

Originele foto’s op papier aanleveren? Dat kan door ze in een envelop te doen, voorzien van eigen naam, en deze in te leveren bij Rieks Kosse (De Spa 40 of donderdagavond aan de bar in de kantine). Wij scannen ze dan in en zorgen dat ze daarna weer bij de eigenaar terecht komen.

We hopen op vele mooie foto’s zodat we de kantine nog mooier kunnen maken!