Nieuwsbericht

Vernieuwing inrichting kantine met behulp van bijdrage Stichting Henk Bemboom

Op initiatief van een aantal enthousiaste leden en vrijwilligers, is nagedacht over vernieuwingen van de inrichting en aankleding van de v.v. EMMS kantine. Door een aantal grote investeringen in andere projecten (verbouwing kantine, kleedkamers, zonnepanelen) was hier de laatste jaren niet veel in gedaan.

Inhoud vernieuwing
Het overleg heeft geresulteerd in een aantal concrete wensen die moeten zorgen voor meer sfeer en uitstraling voor alle leden en bezoekers. De vernieuwing houdt niet in dat al het bestaande meubilair wordt vervangen: Er worden gericht een aantal aanvullende vernieuwingen aangebracht. Enkele voorbeelden: drie nieuwe statafels met krukken, een stamtafel met bijpassende stoelen en verlichting, wandbanken voor een zithoek en een fotowand met historisch materiaal.

Financiering
Voor de financiering is een bijdrage toegezegd vanuit de Supportersvereniging EMMS. Aanvullend wordt gehoopt op een bijdrage vanuit de Club van 100. Het grootste gedeelte van de plannen kan echter uitgevoerd worden op basis van een fantastische bijdrage van de Stichting Henk Bemboom. Deze stichting, opgezet door de inmiddels overleden oprichter van het Ponypark Slagharen, heeft zich als doel gesteld om sociale activiteiten in Slagharen te ondersteunen. De vernieuwing van de kantine sluit goed op deze doelstelling aan.

Planning
Niet alle ingrepen kunnen gelijktijdig worden uitgevoerd. Op korte termijn zullen er al enkele vernieuwingen in het meubilair zichtbaar zijn. Dit zal ongetwijfeld opvallen! Het uiteindelijke doel is om alles voor het seizoen 2020/2021 (jubileumjaar) gereed te hebben.

Tot slot
Als v.v. EMMS bestuur willen we de initiatiefnemers en de Supportersvereniging bedanken voor hun inzet. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de Stichting Henk Bemboom!