Nieuwsbericht

Gewijzigde teamindeling!

Onlangs zijn de conceptindelingen voor het voetbalseizoen 2019-2020 via onze website gecommuniceerd. Het voornemen was om tijdens het komende seizoen weer te starten met vijf senioren elftallen.

In de periode na bekendmaking van de teamindelingen hebben zich enkele ontwikkelingen voorgedaan. Een aantal jeugdleden heeft dispensatie aangevraagd en zullen bij de A-junioren van JCLE aansluiten, hierdoor kan JCLE het komend seizoen met twee A-junioren teams starten. Een goede en belangrijke ontwikkeling! Wij hopen deze spelers na afloop van het komende voetbalseizoen bij onze senioren te kunnen verwelkomen!

Helaas hebben wij de afgelopen weken ook extra afmeldingen ontvangen, mede door langdurige blessures. Hierdoor werd het aantal spelers per elftal krap en heeft het “nieuwe elftal” volgens de Technische Commissie, bestuur en de leiders van EMMS op dit moment niet de juiste invulling. Hierdoor is besloten om de spelers van “het nieuwe elftal” te verdelen over de huidige elftallen. De definitieve indeling kun je hier bekijken.

Een consequentie van dit besluit is dat er enkele elftallen ruim in de spelers zitten. Geen probleem als een ieder beseft dat dit een noodzakelijke keuze is geweest. Helaas was het voor voetbalseizoen 2019-2020 nog een seizoen te vroeg om een 5e elftal op te starten. Aankomend seizoen zullen wij dit zeker weer proberen! Leiders en spelers voor een eventueel nieuw elftal kunnen zich dus ook het komende seizoen alvast aanmelden.