Nieuwsbericht

Familievoetbal 2019 verslag

Traditiegetrouw wordt er op Hemelvaartsdag het familietoernooi gehouden op ons sportpark De Kei in Slagharen.

Het aantal deelnemende teams neemt de laatste jaren af en dit jaar hadden zich 12 teams aangemeld. De weergoden waren ons goed gezind; het bleef de hele dag droog.

Na de voorronden en de kwartfinales bleven er 4 teams over. De strijd om de 1e plaats ging tussen de familie Hagemeijer en de familie ‘Rieks en Mina Arkes’. Deze werd gewonnen door de jongeren van de familie Hagemeijer. Maar ook de 2e plaats van de familie Rieks en Mina Arkes mag een prestatie van formaat worden genoemd. In de vele jaren dat ze al mee doen hadden ze nog nimmer een finale gespeeld. De strijd om de 3e plaats werd gewonnen door de familie Westerbeek. De prijsuitreiking werd aan elkaar gepraat door (interim) voorzitter Herman Spijker

De prijzen van het familievoetbal en de Rieks Haverkort bokaal werden uitgereikt door een kleindochter van Lies-Haverkort-Kleinheerenbrink. De bos bloemen zou ze overhandigen aan haar oma. Lies was vanwege privé omstandigheden afwezig maar alle aanwezigen kregen de groeten van haar.

Voor de jeugd was er een penaltybokaal. Hier volgen de uitslagen:

Tot 8 jaar:

  1. Coen Ekkel
  2. Sophie Arkes
  3. Lenn en Jord Kosse

8 jaar en ouder:

  1. Senn van Dijk
  2. Leco Kosse
  3. Maaike Mecklenfeld

Voorzitter Spijker bedankte tot slot de organisatie van dit familietoernooi en de sponsoren. Hopelijk allemaal tot volgend jaar.

Bestuur v.v. EMMS