Info busrit naar Ruinen

Voor het eerst in de historie van EMMS hebben we de mogelijkheid te promoveren naar de 2e klasse (Noord). A.s. maandag 10 juni (2e Pinksterdag) speelt EMMS op neutraal terrein tegen Asser Boys (2e klasser). Dit zal plaatsvinden in Ruinen.

Voor de wedstrijd gaat het bestuur weer een supportersbus regelen via GEBO Tours te Nieuwleusen. I.v.m. te verwachten belangstelling dien je je vooraf aan te melden bij Rieks Kosse via 06-11055414 of per mail riekskosse@hotmail.com.

De bus vertrekt uiterlijk 12.15 uur vanaf Ome Dries. En rond 16.45 uur vanuit Ruinen (afhankelijk van eventuele verlenging). Het adres van het sportpark van v.v. Ruinen is Ssportpark de Baete, Wolvenweg 10, 7983 BG Ruinen. De wedstrijd begint om 14.00 uur. De kosten bedragen € 6,- per persoon. Bij aanmelding geldt: VOL=VOL.

Met vriendelijke groet,

Bestuur v.v. EMMS