Nieuwsbericht

Spannende weken voor EMMS 1

Wie de competitie van EMMS 1 volgt die weet dat de komende weken cruciaal zijn voor het verdere verloop van de (na)competitie. Zondag 12 mei speelt EMMS tegen het altijd lastige Dalen, die de laatste weken behoorlijk op dreef zijn en een bedreiging vormen voor EMMS 1 voor plek 3 (of hoger).

EMMS heeft nog mogelijkheden om hoger te kunnen eindigen maar dan moet er zondag tegen Dalen en de 19e mei (uit naar koploper WKE) gewonnen worden. Voor de wedstrijd tegen WKE is een grotere bus besteld (60 personen). Deze vertrekt uiterlijk 12.15 uur vanaf Ome Dries. Op verzoek van spelers en supporters vertrekt de bus na afloop om 18.30 uur vanuit Emmen richting Slagharen.

Als je mee wilt naar Emmen, dien je je vooraf aan te melden bij Rieks Kosse 06-11055414 of per mail  riekskosse@hotmail.com. De kosten bedragen € 6,- per persoon. Bij aanmelding geldt: VOL=VOL.

Met vriendelijke groet,

Bestuur EMMS

Aanvulling: EMMS 3 kan zondag 12 mei kampioen worden als er gewonnen wordt van de nummer 2 HOC. Bij een kampioenschap heeft EMMS 3 een feest(je) in de kantine van EMMS.

Na afloop van de wedstrijd EMMS 1 – Dalen 1 zal DJ Peter Gorter draaien in de kantine. U bent daarbij van harte welkom. De kantine sluit uiterlijk om 19.00 uur