Nieuwsbericht

Jord Anbergen naar vv Hoogeveen

Jord Anbergen heeft te kennen gegeven volgend jaar de overstap te maken naar hoofdklasser vv Hoogeveen. Hij volgt daarmee Sebastian Kleinheerenbrink die in seizoen 2017-2018 al de overstap maakte naar de Drentse club.

Jord speelt al bijna zijn hele leven, met een korte onderbreking van twee seizoenen bij Lutten, bij EMMS. De aanvaller ontwikkelde zich de laatste seizoenen enorm en dat bleef niet onopgemerkt bij Hoogeveen. ‘Ik ben op een leeftijd dat ik deze kans moet grijpen. Ondanks dat ik het enorm naar mijn zin heb bij EMMS wil ik kijken waar mijn plafond ligt. Ik wil later dan ook geen spijt krijgen dat ik het niet geprobeerd heb. Eerst wil ik echter nog kampioen worden met mijn huidige ploeg’, aldus de aanvaller.

We wensen Jord natuurlijk heel veel succes bij vv Hoogeveen en gaan er van uit dat hij van net zo veel waarde voor de hoofdklasser kan zijn als Sebastian. Veel geluk Jord!

Hieronder een interview van Hoogeveen TV met Jord: