EMMS VR25+ 1 kampioen!

Om 20.00 uur in de regen begonnen we aan onze laatste wedstrijd van seizoen. Bij gelijkspel of winst is het kampioenschap binnen.

We beginnen rommelig. Wellicht de zenuwen mede veroorzaakt door vele meegereisde supporters. Het doelpunt viel niet in de eerste helft en dan slaat de twijfel toe… gaat het lukken na een mierzoete kop thee…?

De tweede helft begon agressief en dit resulteerde in een doelpunt. Opluchting in het veld, bij de wisselspelers en de supporters. De zenuwen waren ineens weg. Er werd goed rondgespeeld en ook de weergoden waren ons op de Boshoek goed gezind, want het was inmiddels gaan stoppen met regenen. Al snel volgden de 0-2, 0-3 en 0-4. Uit onverwachte hoek scoorde HHC de tegentreffer maar dit feestje duurde kort, want ons antwoord was de 1-5!

Na het eindsignaal van een goed fluitende scheidsrechter, barstte het feestje los op het veld. De dames van HHC feliciteerden ons en we kregen een fles champagne, die natuurlijk geschud werd. Blijheid!

Namens het bestuur van v.v. EMMS, kregen wij een enveloppe met inhoud overhandigd.
Na een bedankje naar onze supporters vanavond en een biertje gingen we via de nieuwe tunnel onder de N34 door, terug naar Slagharen.