Nieuwsbericht

Vernieuwd terras

Een groep trouwe EMMS supporters volgde jarenlang de verrichtingen van ons vlaggenschip tijdens de thuiswedstrijden vanaf het terras. Omdat er dan steevast een rij supporters voor hen stond, deed men dit staande, op de aanwezige picknick tafels, om zo toch nog een glimp op te kunnen vangen van onze Slagharense trots. Hierdoor ontstond het idee om het bestaande terras te gaan verhogen.

De groep, die zichzelf “De Tankmaisters” noemen, vond een aantal sponsoren en na toestemming van het bestuur werd de daad bij het woord gevoegd. De afgelopen weken heeft men dit project weten te realiseren, tot een mooi resultaat. Tevens is er een gedeelte van de groenstrook naast het terras bestraat.

Op zondag 7 oktober voor aanvang van de wedstrijd tegen WKE werd de groep bedankt en kregen de sponsoren namens het bestuur een bos bloemen.

Hierbij wil het bestuur, nogmaals, een ieder die hierbij geholpen heeft en de sponsoren, DS-Afrasteringen, Peters bouwmaterialen, Klok bestratingen, Bouwservice Erik Meier en de Supportersvereniging v.v. EMMS bedanken voor hun bijdrage.