Verslag 23-9: MVV’69 VR1 – EMMS/Lutten VR1

In het heerlijke zonnetje werd er vandaag gevoetbald op het ‘goed gemaaide’ veld van Marle. Het begin was erg sterk van de kant van de dames in het rood/zwart. Daimy had de taak van Sharel overgenomen en liet zien dat ze dit goed kon! Na een kwartier schoot Stephanie vanaf linksvoor gericht en de bal viel in de verre hoek. Een prachtig goal om het seizoen mee te openen! Niet veel later deed ze bijna hetzelfde maar dan over de grond. De 2-0!! De achterhoede had, ondanks het goede spel, toch veel ballen die weggewerkt mochten worden. Dit was ook te zien aan de benen van onder andere Nadine en Kirsten, die allebei een mooi aandenken hebben aan deze wedstrijd.

Ellis was op dreef en speelde de achterhoede voorbij alsof ze lucht waren. Het harde werk werd beloond met een schuivertje in de verre hoek. Met een verdiende voorsprong werd het tijd voor een bakje thee. In de rust werd Britt vervangen door Laura op linkshalf.

Het begin ging het gelijk op en MVV probeerde de stand nog recht te trekken. Ondanks deze poging liet Anouk even zien wat ze in huis had. Na een corner, die ze zelf had genomen kreeg ze de bal net zo hard weer terug, ze schoot de bal voor, alleen het schot was zo scherp dat de bal over de vingers van de keeper in de verre kruising belandde. Niet veel later werd het duidelijk dat de wedstrijd maar door één ploeg geleid werd. Ellis maakte, na een mooie crosspass van Stephanie, de 5-0.

Ellis kreeg haar verdiende rust en haar plek werd opgevuld door Maaike, die haar plek afstond aan Ilse L. Delisa moest het veld verlaten door hardnekkige blaren, Aris ging naar achteren, Laura mid-mid en Britt weer op linkshalf. Een eredoelpunt voor MVV in de laatste 10 minuten om de wedstrijd af te sluiten.